FORRÁS LIMS

Kérdések és válaszok


WEB-es alkalmazás-e a Forrás LIMS?

Ahol ésszerű és lényeges, alkalmazzuk a böngészőben futtatható technológiát. Rendszereinkben jellemzően az ügyfél oldali kapcsolattartás WEB-es alkalmazás. A rendszer további részei az operációs rendszer szolgáltatásainak kihasználásával futnak. Elképzeléseink számára a WEB-es technológiák még rugalmatlanok, nehéz bennük informatív és jól kezelhető programot létrehozni. Felhasználóink által megszokott és igényelt program kezelési kényelemről nem akarunk lemondani.

(Igény esetén a Forrás LIMS nem WEB-es felületeinek átfejlesztése a fenti korlátok figyelembe vételével megoldható.)


Felhő alapú alkalmazás-e a Forrás LIMS?

Nem törekszünk rendszerünket felhő alapú szolgáltatásra konfigurálni, de igény esetén azt biztosítani tudjuk.

Eddigi tapasztalatunk szerint az igény a felhő alapú működésre a laboratóriumokban nincs jelen, ez a koncepció inkább a szoftverfejlesztők törekvésére vezethető vissza.


Hogyan kapom meg az adataimat, sajátjaim-e azok?

Elvünk, hogy az adat a Felhasználóé. A Forrás LIMS nyitott rendszer, minden általa kezelt adat esetében van lehetőség akár EXCEL struktúrában menteni.


Milyen áttérési lehetőség van a Forrás LIMS rendszerre?

Gyakorlatunk van WORD-EXCEL alapú ügyvitel feldolgozásában ugyanúgy, mint adatbáziskezelőre épített szoftver adattartalmának konvertálásában is. A korábbi megszokott ügymenethez is hozzáigazíthatjuk a rendszert, illetve az ügymenet optimalizására tanácsot adunk.


Lehet-e otthonról dolgozni a Forrás LIMS-el?

Igen, több megoldással is. A munkahelyi adatbázis szerver IP cím alapján - a megfelelő beállítások elvégzése után - elérhető.

Leginkább a VPN bejelentkezést javasoljuk, mert ezzel a munkahelyi környezettel azonos értékű munkát végezhet és sokkal biztonságosabb megoldás.

FORRÁS LIMS

FORRÁS LIMS