Jogosultságok rendezése

2020.06.15

Változott a jogosultságok által meghatározott modulok elérhetősége, a UX-ről „eltűnnek” a felesleges menük, nyomógombok; így rendezettebbé vált a felhasználói felület.

Az Ügyfélkapun keresztül elérhetőek ajánlások a jogosultság kiosztásokra; vezetői, mintavevő, laboráns, ügyintéző, gazdasági pozíciókba.

LIMS verzió: 10.42.32 vagy magasabb

Jegyzőkönyvek mentésének változása

2020.06.14

A jegyzőkönyvet státusszal és számmal ellátó új interfész, melyben megadható a jegyzőkönyv státusza, sorszáma és egyéb jellemzői, a PDF és RIP generálásához kapcsolódik a jegyzőkönyvek nyomtatásakor.

A jegyzőkönyvek részjegyzőkönyvvé is rendezhetők, tehát lehetőség van egy mintáról más más paraméter tartalommal több rész jegyzőkönyvet kiadni.

LIMS verzió: 10.42.32 vagy magasabb

Új jelszó titkosítási eljárás

2020.06.13

Korszerűsödött a jelszavak tárolása. Lehetőség van BCrypt titkosítással tárolni a jelszavakat az eddigi feltörhetőbb MD5 helyett, ezzel is csökkentve a sebezhetőséget. A bevezetéshez az Ügyfélkapun nyújtunk segítséget.

Megjegyzés: Az On-Site Sampling (OSS) használata feltételezi a BCrypt-re történő áttérés.

Az áttérés egy rendszerparaméter bekapcsolásával történik, az áttérés észrevehetetlen a LIMS-et használók számára.

LIMS verzió: 10.42.30 vagy magasabb

A WEB Ügyfélkapu továbbfejlesztése

2020.06.12

A WEB Ügyfélkapun a laboratórium ügyfelei számára közös elérésű, valamint címzett dokumentumok is feltölthetőek. Például elhelyezhetők a szerződések másolata, vagy az aktuális árjegyzék, a számlamásolatok, stb…

WEB ügyfélkapu: 1.0.3 vagy magasabb
logo
Budapest, Csanady u. 6/b,
Hungary-1132
office@mc2.hu

LIMS softwares